238

Vacatures: Coach4you, beeldbellen en wandelen

Naast nieuws zoekt de redactie van 1Almere naar vrijwilligersvacatures bij jou in de buurt. Vandaag worden er drie vacatures in de spotlights gezet. Heb jij interesse in beeldbellen, het coachen van iemand of wandelen? Dan zijn deze vacatures wellicht iets voor jou.

Coach4You

Weet je zelf nog hoe het was om naar de middelbare te gaan? Een nieuwe school, een nieuwe klas, nieuwe vakken plus een berg huiswerk en ieder uur een andere leraar. Voor veel achtstegroepers is de overstap naar de middelbare school spannend en leuk tegelijk. Maar niet voor iedereen. Want, wat als je wat meer nodig hebt om je weg te vinden op de nieuwe school of als ze er thuis, om wat voor reden dan ook, niet (voldoende) voor je kunnen zijn?

(Vrijwillige) coaches van Coach4you helpen deze kinderen om de overstap naar het VO met vertrouwen te maken. Wil je hieraan je steentje bijdragen? Bekijk meer in de vacature op de website van de VMCA.

Beeldbellen

Door de corona wordt er ook in Almere heel wat beeld gebeld. Maar als je dat niet gewend bent is dit een hele klus. Een handje om te helpen is welkom. Een groep van 10 mensen met een beperking (G-krachten) vormen samen een politiek panel. Deze groep komt regelmatig bij elkaar om te vergaderen. Zij hebben je hulp nu nodig bij het beeldbellen. Interesse? Bekijk de vacature bij de VMCA.

Lekker wandelen

Woongemeenschap van Ouderen De Toonladder zoeken aanvulling van vrijwilligers voor de wandelclub van de maandagmiddag. “De bestaande club is te veel uitgedund en daarom zouden wij graag nieuwe vrijwilligers willen om met bewoners in de rolstoel naar buiten te gaan”, zo laat de woongemeenschap weten. Bekijk meer in de vacature bij de VMCA.

Andere jobs

Wil je meer vrijwilligersvacatures bekijken? Neem dan eens een kijkje op de website van de Vrijwilligers- en Mantelzorgers Centrale Almere (VMCA). Wil je een betaalde baan? Kijk dan eens op Jobsora of Twitter.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant