55

Toiletvoorzieningen in recreatiegebieden mogen weer gebruikt worden

De gemeente staat het gebruik van toiletvoorzieningen in recreatiegebieden weer toe. “Vanwege de oplopende en aanhoudende negatieve neveneffecten, is besloten tot aanpassing van de noodverordening”, aldus de gemeente Almere. De voorzieningen werden gesloten vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.

Recreatie

De toiletvoorzieningen zijn te vinden in recreatieparken, vakantieparken, op kampeerterreinen, kleinschalige kampeerveldjes, in parken, natuurgebieden, jachthavens en bij stranden in de stad. Per 22 mei 2020 is dit verbod opgeheven. Gemeenschappelijk was- en douchevoorzieningen blijven wel gesloten.

Noodverordening

Eerder kondigde de Veiligheidsregio Flevoland en Gooi en Vechtstreek een noodverordening aan vanwege het coronavirus. De actuele wijzigingsverordening is inmiddels gepubliceerd op de website van de Veiligheidsregio.

Lees ook eens:

Noodverordening van kracht in Almere, maar wat betekent dat?

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant