56

Nieuw Almeers album Caroline in ‘t Veld positief ontvangen

Het nieuwe album ‘Nieuwerwetsch’ van In ’t Veld x MC DRT is positief ontvangen op het grootste live-platform van Nederland. De Almeerse muzikanten hebben recente versterking gekregen van tekstdichter en voormalig stadsrapper Dirk Ries. Voor deze gelegenheid is de bandnaam aangepast.

Verrassing

“De verrassing heeft goed uitgepakt”, meldt Festivalinfo. “Zagen we eerder de onderwerpen die dicht bij huis plaatsvonden terug in de teksten, tegenwoordig wordt in soepel flowende en felle raps de wereldproblematiek binnen vijf tracks met een totale duur van twintig minuten besproken. Verwacht geen hard pompende jaren negentig beats met schreeuwerige kreetjes en voor de hand liggende gejatte samples. Gekozen is voor een origineel en authentiek geluid waarin voornamelijk op analoge wijze is gemusiceerd”.

Lees meer over het album op de website van Festivalinfo.

Foto

Albumhoes ‘Nieuwerwetsch’.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant