58

Almeerse schrijver brengt nieuwe roman uit

De Almeerse schrijver Gilbert Keyzer heeft een nieuwe roman uitgebracht. Het boek kwam gisteren uit. De roman heet ‘Het duivelse monasterium’.

Misbruik

De roman gaat over kindermisbruik en de wreedheid die mensen elkaar aan kunnen doen. Een nog altijd actueel thema. Al neemt de schrijver ons mee terug de tijd in: ” Klaas wordt in 1944 door de SD opgepakt en als dwangarbeider in Duitsland tewerk gesteld. Hij weet te ontsnappen, maar raakt opnieuw in gevangenschap. Een verschrikkelijke tijd volgt. Uiteindelijk komt hij in een geheimzinnig klooster terecht. Hier spelen zich duistere taferelen af”.

Gilbert Keyzer

Gilbert Keyzer debuteerde in 2014 met de roman: Albert en de doden. Het duivelse monasterium is zijn dertiende roman. De roman is verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en Schrijverspunt. Het boek kost 16,95 euro en telt 168 pagina’s. ISBN: 9789462664326.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant