58

Zomerstream: 25-jarig jubileum van een zuivelfabrikant

In de 1Almere Zomerstream zie je reportages van 1Almere uit het afgelopen seizoen. Vandaag een reportage over het 25-jarig jubileum van een zuivelfabrikant in Almere. Ook zie je een kleine terugblik op het nieuws van 16 september 2019; de dag waarop de reportage werd uitgezonden.

Bekijk de zomerstream

Bekijk hieronder de nieuwste editie van de 1Almere Zomerstream.

Jubileum

In deze video wordt ook het 25-jarig jubileum van Yakult belicht. Yakult Nederland bestaat dit jaar 25 jaar. De fabriek, die al jaren in Almere is gevestigd, vierde zaterdag het jubileum met een drukbezochte open dag. “Het programma heeft dit keer een Japans tintje. Tijdens de rondleiding van een half uur in de fabriek is het productieproces van ons kleine flesje natuurlijk te zien. En het Yakult team vertelt je graag meer over onze bijzondere geschiedenis, die al in 1935 in Japan begon”, aldus één van de gidsen in de fabriek.

Reportages

Op woensdag zie je deel 2 van onze reportage over de open dag en het jubileum. Via de 1Almere Zomerstream kun je een zomer lang terugkijken naar de leukste reportages van 1Almere. De lijst wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag aangevuld.

Video gepubliceerd door: 1Almere.

Dit vind je misschien ook interessant