67

Terugkijken: De Wegwijzer Almere over vertrouwen

Het volk Israël komt in een benarde positie. Ze hebben Egypte verlaten, ze zijn op weg naar het land van de toekomst. Maar dan komen ze in de klem. Voor hen de Schelfzee, achter hen het Egyptische leger, naast hen de bergen. Er ontstaat angst en gemopper. Zonder vertrouwen zou zoiets tot een negatief eind van het verhaal leiden. Dat gebeurde niet. Hoe het zit? Je hoort er meer over in een nieuwe aflevering van De Wegwijzer.

LIVE

Bekijk hieronder de livestream vanuit het Missie Centrum in Almere Buiten. De dienst begint om 10.00 uur en is te bekijken via YouTube, Facebook, KIJK Almere TV, eenmalig ook via Omroep Flevoland en 1Almere.nl.

Spoel de video vooruit naar 00:25:00 om het begin van de dienst te starten.

Video door: Mediateam De Wegwijzer.

Video gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant