Wijk in Almere Haven wint cadeaukaarten bij Postcode Loterij

Deel dit artikel

Een hele wijk (postcodegebied 1359) in Almere valt in de prijzen in de trekking van de Postcode Loterij. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze.

Cadeaukaarten

De cadeaukaarten zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Naast de schenkingen aan goede doelen, wil de Postcode Loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. “Zo winnen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers”, aldus de Postcode Loterij.

Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Almere verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque.

Voedselbank

Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.

17,5 miljoen euro

“De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de buurt extra waardevol”, aldus de Postcode Loterij. “Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni uitgebreid met in totaal 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten, te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Zo winnen niet alleen de deelnemers van de Postcode Loterij, maar kunnen ook ondernemers en winkeliers in die buurten en regio’s er hun voordeel mee doen”.

Ondernemers in de buurt die zich willen aansluiten kunnen meer informatie vinden op www.postcodeloterij.nl/lokaleondernemers.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

4 Reacties op “Wijk in Almere Haven wint cadeaukaarten bij Postcode Loterij”

 1. Atje

  Wat lol ik betaal geld om geld te winnen.
  Wat doet loterij zonder enige te denken aan mensen in plaats van wat de staat moet doen.
  Winkeliers helpen.
  Betaal het liever geld uit.
  Nee jullie horen het gewonnen bedrag in geld storten en geen cadeau kaartjes etc.

 2. Realist

  Helemaal blij ben ik ook niet met deze actie, omdat met geld ook wordt ook bereikt dat de Nederlandse economie wordt gesteund, maar het is in ieder geval beter dan dat de Duitse economie wordt gesteund door het kopen van BMW’s en dit te doen van de Nederlandse inleg.Geef liever prijzen in natura weg die worden gemaakt in Nederland!

 3. J van der mark

  Ja vind ik ook je betaald geld 0m geld te winnen fan kan je er mee doen wat je zelf wil.
  Eindelijk na jaren heb ik wat gewonnen ok blij was
  Het een ontbijt ,ik wilde Het niet en belde met hun dat ik het geld wilde hebben en geen ontbijt .
  Maar dat ging niet ik moest het nemen het was voor 2 personen er zaten allemaal producten erbij die wij niet mochten eten dus ging het de vuilnisbak in .Zij verplichten je dingen die je niet wil en dat klopt niet.

Reageren is niet meer mogelijk.