71

Vreemdgaan in het coronatijdperk?

Iedereen kent wel iemand die vreemdgaat of die bedrogen is. Uit het jaarlijkse seksonderzoek van Durex blijkt dat 31 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Hoe ga je om met vreemdgaan in het Coronatijdperk?

Probleem

“Als de bom is gebarsten en je bent erachter gekomen dat je partner is vreemdgegaan ga je op zoek naar informatie”, vertelt Jacqueline Evers. Zij is eigenaar van Loveworkx en werkzaam als relatietherapeut. “Je wilt weten hoe groot het probleem is. Hoe je dit met je partner bespreekt en wat er nodig is om samen weer verder te kunnen. Het komt regelmatig voor dat mensen vreemdgaan met een collega. Tijdens Corona zijn mensen, bijna gedwongen, meer gefocust op hun gezin en relatie. Maar hoe gaat dat als je partner straks zijn collega weer tegenkomt op zijn werk?”.

Aandacht

“Veel mensen missen aandacht, diepgaande gesprekken en spanning in hun relatie. Wanneer je samenleeft als broer en zus en vooral gericht bent om het gezin draaiend te houden verlies je elkaar als geliefden. Dan loop je risico”, zegt Evers. Om samen verder te kunnen na een affaire schreef relatietherapeut Jacqueline Evers van Loveworkx het boek ‘Vreemdgaan. Samen in 5 stappen verder’. Daarmee kun je deze Corona tijd goed gebruiken om je relatieproblemen op te lossen, je liefdesleven te verrijken en je relatie te verstevigen.

Praktijk

Het is een praktisch boek waarmee je samen aan de slag kunt. Bij het boek hoort een gratis videoserie van 15 video’s die gemaakt is om de lezers van het boek op weg te helpen. Het boek verschijnt op 21 juni 2020. Het e-book verschijnt op dezelfde datum in het Nederlands en in het Engels.

Loveworkx

Op 15 juni opent Jacqueline Evers een nieuwe vestiging in Almere. Loveworkx is er speciaal voor (partners van) succesvolle ondernemers, bekende Nederlanders en Expats. Veel van de klanten van Loveworkx zijn woonachtig in het Gooi en omstreken. Loveworkx heeft twee vestigingen in Huizen en Almere. “We werken ook online en geven therapie in het Nederlands en Engels”. Meer informatie: www.loveworkx.nl.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant