57

Man ernstig gewond na val in het water

Op maandagavond rond 23.30 uur kreeg de politie een melding dat er door omstanders een man uit het water was gehaald aan het Landvoogdpad in Almere. De man raakte ernstig gewond en ligt momenteel in het ziekenhuis. Het is onduidelijk hoe de man in het water geraakt is en daarom zoeken wij getuigen. Dat meldt de politie.

Getuigen

“Omstanders zagen de man in het water liggen en hebben hem direct op de kant getrokken. Het was onduidelijk hoe de veertigjarige man uit Almere in het water is gevallen en hoe lang hij daar lag”, aldus de politie. “Vermoedelijk was hij onder invloed en vanaf de stoep in het water gevallen. Hij was echter niet aanspreekbaar, waardoor wij niet weten hoe hij exact in het water terecht gekomen is. De aanwezige omstanders hebben dit helaas ook niet gezien”.

De politie is op zoek naar getuigen. “Was u op het Landvoogdpad in Almere die maandagavond? Heeft u daar een man zien lopen? Was deze alleen of in het gezelschap van iemand anders? Of heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via het online tipformulier. Mocht u liever anoniem informatie willen geven, dan kan dat via 0800-7000″.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant