64

Zomerstream: Terugblik op het Rolling Nature Festival (deel 2)

Vandaag een nieuwe reportage over het Rolling Nature Festival. In september 2019 vond Festival Rolling Nature plaats. Festival Rolling Nature was een initiatief van Stad & Natuur, Staatsbosbeheer en de gemeente Almere. Het natuur- en cultuurevenement was geïnspireerd op de populaire Foodtruck Festivals en liet op interactieve en verrassende wijze zien wat de Oostvaardersplassen allemaal te bieden hebben. Onze verslaggever was erbij en maakte een reportage.

Vandaag zie je deel 2 in de 1Almere Zomerstream. In de video ook een korte terugblik op een nieuwsflits van vorig jaar.

Terugblik Rolling Nature

Bekijk hieronder de nieuwste editie van de 1Almere Zomerstream.

Zomer

Aanstaande vrijdag zie je een nieuwe reportage over een ander thema in de 1Almere Zomerstream. Via de 1Almere Zomerstream kun je een zomer lang terugkijken naar de leukste reportages van 1Almere. De lijst wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag aangevuld.

Video gepubliceerd door: 1Almere.

Dit vind je misschien ook interessant