54

Wegafsluiting bij grootschalige werkzaamheden verbreding Hogering

Vanaf dinsdag 2 juni starten de eerste grootschalige werkzaamheden voor de verbreding van de Hogering. Verkeer krijgt te maken met hinder bij het kruispunt Neonweg.  Dat meldt de gemeente Almere.

Neonweg-Hogering

“Vanaf dinsdag 2 juni 2020 om 20.00 uur is het kruispunt van de Neonweg met de Hogering dicht. Dat betekent dat het verkeer vanaf de Neonweg niet meer rechtstreeks de Hogering op kan rijden of kan oversteken naar de Herman Gorterweg. Ook vanaf de Hogering is de afslag naar de Neonweg dicht. Het verkeer kan nog wel van de Hogering naar de Herman Gorterweg en omgekeerd; dit kruispunt blijft open”, meldt de gemeente.

Omleidingsroute

“Tijdens de afsluiting wordt een omleidingsroute voor verkeer van en naar industrieterrein Hogekant ingesteld, via de Argonweg en Audioweg. Vanaf de Audioweg tot aan de busbaan geldt er tweerichtingsverkeer. Na de busbaan is er vanuit veiligheidsredenen éénrichtingsverkeer ingesteld tot aan het recyclingperron. Deze omleidingsroute levert buiten de spits minder dan 2 minuten extra reistijd op. De route naar industrieterrein Hogekant wordt met omleidingsborden aangegeven. Deze route geldt ook voor verkeer richting Recyclingperron Almere Poort”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant