64

Zomerstream: Terugblik op het Rolling Nature Festival (deel 1)

In de 1Almere Zomerstream zie je reportages van 1Almere uit het afgelopen seizoen. Vandaag is er een nieuwe video toegevoegd aan de lijst over het Rolling Nature Festival. In september 2019 vond Festival Rolling Nature plaats. Festival Rolling Nature was een initiatief van Stad & Natuur, Staatsbosbeheer en de gemeente Almere. Het natuur- en cultuurevenement was geïnspireerd op de populaire Foodtruck Festivals en liet op interactieve en verrassende wijze zien wat de Oostvaardersplassen allemaal te bieden hebben. Onze verslaggever was erbij en maakte een  reportage.

Reportage Rolling Nature

Bekijk hieronder de nieuwste editie van de 1Almere Zomerstream.

Zomer

Aanstaande woensdag zie je deel 2 van de reportage over het Festival Rolling Nature in de 1Almere Zomerstream. Via de 1Almere Zomerstream kun je een zomer lang terugkijken naar de leukste reportages van 1Almere. De lijst wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag aangevuld.

Video gepubliceerd door: 1Almere.

Dit vind je misschien ook interessant