58

13e editie Strandfestival ZAND verschoven naar 2021

De 13e editie van Strandfestival ZAND zal worden verplaatst naar zaterdag 21 augustus 2021 op het strand van Almere. Dat heeft de organisatie laten weten. Reeds gekochte kaarten worden automatisch omgezet naar tickets voor volgend jaar. Bezoekers krijgen een gratis extra ticket per bestelling voor volgend jaar.

Live-up

Naar verwachting blijft de line-up hetzelfde: “Het ziet ernaar uit dat we hetzelfde programma kunnen aanbieden”, aldus de organisatie. “Met Kensington, Snelle, Kraantje Pappie, Krezip, Nick & Simon, Suzan & Freek, Coen & Sander en de Snollebollekes stond er al een mooie basis, de komende maanden zullen we dit programma verder voor jullie aanvullen”.

Gratis ticket

“Natuurlijk begrijpen we dat jullie je enorm hadden verheugd op ons strandfestival. Daarom hebben we besloten dat we er met extra jullie een extra groot feest van gaan maken in 2021. Elke besteller krijgt van ons één gratis ticket cadeau zodat je nog een extra vriend of vriendin kan meenemen”, schrijft de organisatie achter ZAND. “Het extra ticket wordt automatisch naar je verstuurd, uiterlijk 1 maand voor het evenement”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant