52

Politie doet toevallige bijvangst na overlast

Deze week kreeg de politie een melding van een oplettende burger. De inwoner van Almere zag een aantal personen in een auto lachgas gebruiken. De auto stond geparkeerd in het centrum van Almere en stuurde er de politie op af.

Achtervolging

Het voertuig reed uiteindelijk het centrum uit. De melder reed achter het voertuig aan om deze te volgen. Het voertuig stopte vervolgens ergens in Parkwijk. “Wij kwamen ter plaatse en controleerde de inzittenden van het voertuig”, aldus de politie. “Daarbij zagen wij een vuurwapen op de achterbank liggen”. De politie ondernam direct actie en hield de inzittenden onder schot. “Hierna zijn ze uit het voertuig gepraat en aangehouden”. Na onderzoek bleek het om een echt vuurwapen te gaan.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant