54

Almere City FC heeft nieuwe aanwinst voor seizoen 2020/2021

Almere City FC heeft met Thibaut Lesquoy de eerste aanwinst voor het seizoen 2020/2021 binnen. Dat meldt de club online. “De 24-jarige linksback komt over van het Luxemburgse F91 Dudelange. Hij tekent een contract voor twee seizoenen, met de optie voor nog een jaar”, zo schrijft de club.

Eredivisie

“Almere City FC is een jonge en dynamische club, met een ambitieus plan”, vertelt Lesquoy. “Het doel is om op korte termijn naar de Eredivisie te promoveren. Dat spreekt mij erg aan en ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan deze missie. Daarnaast is de Eerste Divisie een goed podium om mijzelf verder te ontwikkelen”.

Bekijk meer over Thibaut Lesquoy op de website van Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant