58

Zomerstream: Van festival tot nieuwe woning

Vandaag publiceert 1Almere opnieuw video’s in de 1Almere Zomerstream. Zo zie je vanaf vandaag deel twee over het Sound of Songsfestival. Het is het tweede deel van de terugblik. Ook zie je een video met wethouder Julius Lindenbergh.

De eerste video

Op zaterdag 31 augustus 2019 was het zover: kamperen, genieten van natuur, een kampvuur en ontspannen bij heerlijke live optredens van nationale en internationale artiesten. Of dat dit jaar nog eens kan, ligt uiteraard aan de corona-maatregelen. Toch kunnen we ook dit jaar genieten van het festival, maar dan wel online via de 1Almere Zomerstream.

Video nr. 2

Sinds een week zijn 95 huurders eigenaar geworden van hun gloednieuwe appartement in wooncomplex Madrona in Almere Buiten. De huurders ontvingen hun sleutel op contactloze wijze. Wethouder Julius Lindenbergh vertelt er meer over.

Bekijk de stream

Zomerstream

Aanstaande vrijdag zie je nieuwe video’s in de 1Almere Zomerstream. Dan ook het actuele nieuws bij TekstTv. Via de 1Almere Zomerstream kun je een zomer lang terugkijken naar de leukste reportages van 1Almere. De lijst wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag aangevuld.

Video gepubliceerd door: 1Almere.

Dit vind je misschien ook interessant