61

Floriade-verkenner verwacht nog hogere kosten Floriade

Als de gemeente de huidige Floriadeplannen doorzet, kost dit minimaal 35,4 miljoen extra. Dat meldt de Almere DEZE WEEK naar aanleiding van het rapport door Floriade-verkenner Harry van Dorenmalen. De lokale krant zou het rapport met de cijfers al in bezit hebben. Officieel wordt het rapport donderdag gepresenteerd tijdens de raadsvergadering.

Minimum

“Het huidige scenario gaat minimaal 35,4 miljoen euro kosten, afbouw 53,1 miljoen euro, uitstel 47 miljoen euro en aanpassen 44,9 miljoen euro. Dit zijn de minimum verwachte resultaten”, aldus de Almere DEZE WEEK. “De maximum resultaten lopen op tot 35,4 miljoen kosten voor het huidige plan, 61,4 miljoen voor afbouw, 58,7 miljoen voor uitstel en 54,3 miljoen voor aanpassen”. Dit betekent dat doorgaan met de Floriade de goedkoopste oplossing is.

Artikel

Lees het volledige artikel op de website van de Almere DEZE WEEK.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant