64

D66: “Geen extra geld naar jeugdzorg”

D66 Almere vindt dat er geen extra geld meer naar de jeugdzorg moet gaan. ”De gemeente kan niet constant geld bijpassen voor de jeugdzorg, en dus moet de verantwoordelijk wethouder zelf een oplossing vinden voor de stijgende kosten”, zegt Martine van Bemmel, fractievoorzitter van D66 Almere in het televisieprogramma Over Flevoland Gesproken.

Toename

Van Bemmel is geschrokken van de toename die wordt verwacht van de uitgaven voor de jeugdzorg. “Een paar maanden geleden sprak de de raad nog over de jeugdzorg en toen was het idee dat er genoeg geld zou zijn. Je kunt alleen maar concluderen dat de gemeente hier geen grip op heeft”, aldus Van Bemmel.

Regionale omroep

De uitzending met fractievoorzitter Martine van Bemmel van D66 is te bekijken bij de regionale omroep.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant