56

Bedrijf helpt lokale ondernemers de crisis door met campagnes

Lokale ondernemers worden hard geraakt door de crisis. Een digitaal marketingbureau uit Almere, Traffic Builders, zet zich in voor lokale ondernemers die door de crisis geraakt zijn. Het bedrijf helpt deze ondernemers met de transformatie van offline verkopen in fysieke locaties naar online kanalen.

Pijnlijk

Wolter Tjeenk Willink, directeur en oprichter van Traffic Builders: “Het is pijnlijk om te zien dat zoveel ondernemers geen contact meer kunnen hebben met hun klanten ten gevolge van de crisis. Deze ondernemers willen wij een hart onder de riem steken door onze online marketingexpertise ter beschikking te stellen. Op deze manier migreren we de fysieke winkelstraat naar de digitale winkelstraat”.

Campagne

Traffic Builders zet tegen kostprijs online marketingcampagnes op, zodat ondernemers digitaal met hun klanten in contact kunnen blijven. Daarbij krijgen ze 250 euro advertentiebudget cadeau.

**Ingezonden artikel**

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant