58

Zomerstream: Terugblik op het Sound of Songs Festival 2019

Op zaterdag 31 augustus 2019 was het zover: kamperen, genieten van natuur, een kampvuur en ontspannen bij heerlijke live optredens van nationale en internationale artiesten. Of dat dit jaar nog eens kan, ligt uiteraard aan de corona-maatregelen. Toch kunnen we ook dit jaar genieten van het festival, maar dan wel online via de 1Almere Zomerstream.

Repo’s

Onze verslaggever ging begin augustus alvast naar de camping bij De Kemphaan om vooruit te blikken op het Sound of Songs Festival 2019. Bekijk hieronder de beelden terug. In de lijst vind je ook vijf oude video’s uit de Zomerstream van vorig jaar.

Zomerstream

Aanstaande woensdag zie je deel twee van de reportage over het Sound of Songs Festival 2019.

Via de 1Almere Zomerstream kun je een zomer lang terugkijken naar de leukste reportages van 1Almere. De lijst wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag aangevuld.

Video gepubliceerd door: 1Almere.

Dit vind je misschien ook interessant