64

Echnaton FM krijgt eigen radioprogramma bij EASY 95.5 FM

De Almeerse middelbare school het Echnaton krijgt een eigen radioprogramma op de radio. De school heeft al meer dan 10 jaar een eigen radiostudio en maakt programma’s onder de naam Echnaton FM. Nu zijn de leerlingen met hun zender ook te horen op FM en DAB+. EASY 95.5 FM gaat een radioprogramma uitzenden van Echnaton FM.

Zaterdag

Het programma is sinds gisteren te horen. Iedere zaterdag van 17 tot 19 uur zijn de scholieren te horen vanuit hun eigen studio. Eerder al konden de scholieren proefdraaien in de avonduren bij EASY 95.5 FM.

Easy FM

EASY FM is de lokale radiozender van Almere. De zender is te beluisteren via 95,5 FM, via de gelijknamige website en ook via de (gratis) app. Sinds vorige maand is de zender ook via DAB+ te beluisteren.

Lees ook eens:

Nieuwe lokale omroep viert start in World Trade Center

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant