48

”Hoofdmacht Almere City FC hervat trainingen”

Het voetbal in Almere komt langzaam op gang. De A-selectie van Almere City FC heeft inmiddels de trainingen hervat. “In kleine groepjes, en op verschillende velden, werken de spelers zich in het zweet. Uiteraard wordt er gewerkt volgens de geldende RIVM-voorschriften, wat onder meer betekent dat de spelers minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden”, meldt de club.

Zin

De voetballers hebben er zin in: “Natuurlijk, je bent voetballer geworden om op het veld te staan”, glimlacht Faris Hammouti. “Het zal nog wel even duren voordat we weer volledig aan de bak kunnen, maar ik heb er wel ontzettend veel zin in”.

“Het is fijn dat we weer in kleine groepjes mogen beginnen en ook nog met de bal”, zegt hoofdcoach Ole Tobiasen. “Dat is immers hetgeen spelers het meest gemist hebben. Deze maand blijven we vier keer in de week ‘aangepast’ trainen”.

Verhaal

Lees het volledige verhaal op de website van voetbalclub Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant