66

”Steun Almeerse ondernemers met Flexyapp”

De gemeente Almere roept inwoners van de stad op om gebruik te maken van de Flexyapp. “Eind april is een pilot met de Flexyapp gestart. Hiermee kunnen inwoners van Almere zeven dagen per week online producten bestellen bij verschillende winkels in Almere Centrum. Deze bestellingen worden vervolgens dezelfde dag (behalve zondag) nog thuisbezorgd”, aldus de gemeente.

Coronacrisis

Het Almeerse bedrijf Fast App heeft, in samenwerking met de OVSA en de gemeente, de app sneller gelanceerd om ondernemers te helpen tijdens de coronacrisis. “Wanneer de klant voor 16.00 uur bestelt, wordt de bestelling dezelfde dag nog bezorgd. Ruim 20 ondernemers hebben zich aangesloten en het is de bedoeling dat dit aantal de komende tijd gaat groeien. Voorlopig is het gebruik van de app vrijblijvend voor ondernemers die zich aansluiten en hoeven klanten geen bezorgkosten te betalen”, schrijft de gemeente.

De app is te downloaden op get.flexyapp.com.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant