73

Opnieuw sluiting terrein vanwege illegale motorcross

Er is opnieuw een braakliggend terrein afgesloten in Almere vanwege illegale motorcrossen. Burgemeester Franc Weerwind kwam tot het besluit nadat bleek dat er tussen 5 april en 27 april grote groepen het illegale evenement hebben bezocht.

Toezicht

Volgens toezichthouders van het braakliggende terrein ging het om een groep van tussen de 15 tot 60 mensen. Het gaat om een terrein bij Stichtsekant in de buurt van de A27. De omgeving eromheen wordt volledig afgesloten.

Eerder

Eerder werd een ander terrein afgesloten. De motorcross zou toen hebben plaatsgevonden in de buurt van het zonnepark Zuyderzon in Almere Buiten. Meerdere mensen kwamen daar bijeen. Het ging toen om 30 tot 150 mensen.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant