98

Basisschool Odyssee bereikt toppunt

Basisschool Odyssee in Almere Poort krijgt een nieuw gebouw. Tijdens de bouw van het schoolgebouw in Homeruskwartier is het hoogste punt bereikt.

Vlag

“Om dit voor de bouw belangrijke moment te markeren, is hier even bij stil gestaan en is de vlag van Odyssee in de top gehangen. De aanwezige bouwlieden hebben, rekening houdend met de veiligheid, wat lekkers gekregen”, meldt de gemeente.

Bouwen

“We hopen de komende maanden op dezelfde wijze en met hetzelfde enthousiasme de school verder te kunnen afbouwen. Zodat de leerlingen van Odyssee nog voor het einde van het jaar naar hun nieuwe school kunnen. Het ontwerp van de school biedt naar verwachting voldoende flexibiliteit, zodat ook in de 1,5 meter maatschappij passend onderwijs kan worden geboden”.

School

Basisschool Odyssee is op dit moment gevestigd aan de Pygmalionstraat en het Slowakijehof in hetzelfde stadsdeel.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant