50

Mogelijk opnieuw schietpartij omgeving Distelweg; politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen in verband met een mogelijke schietpartij in de omgeving van de Distelweg. Op onder andere Burgernet is er een oproep geplaatst. “Het is nog onduidelijk of er daadwerkelijk is geschoten”, meldt een woordvoerder van de politie.

Opsporing

“Ivm mogelijke schietpartij zoekt de politie mensen die iets hebben gehoord of gezien in de omgeving van de Distelweg Tips? Bel nu 112”, aldus de politie via Burgernet.

Schietpartij

Volgens het P2000-meldingsysteem van de hulpdiensten is de politie rond half 12 vanmorgen opgeroepen vanwege een schietpartij aan de Melkdistelstraat in Almere. Die straat ligt in de buurt van de Distelweg. Naar de verdachten wordt ook gezocht per helikopter.

In de vroege ochtend van 4 mei werd er ook al geschoten op een woning aan de Melkdistelstraat en op het Freyaplantsoen in Almere. Ook op de vrijdag ervoor werd er in de Melkdistelstraat geschoten. “Gelet op de ernst van deze situaties wordt er met spoed ingegrepen”, aldus de burgemeester.

Lees ook eens:

Burgemeester Almere sluit twee woningen vanwege schietpartijen

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant