50

Woningen beschoten in Kruidenwijk en Poort

In de vroege ochtend van maandag 4 mei, zijn op de Melkdistelstraat en op het Freyaplantsoen in Almere twee woningen beschoten. Dat meldt de politie. Niemand raakte gewond. De politie onderzoekt de beschietingen.

‘s Nachts

“Om 3.12 uur kwam er een melding binnen van een bewoner die schoten had gehoord op de Melkdistelstraat”, aldus de politie. “Meerdere eenheden gingen ter plaatsen. Er bleek meerdere keren op een woning te zijn geschoten. De aanwezige bewoners bleven ongedeerd. Tien minuten later, om 3.22 uur meldde een bewoner in de omgeving van het Freyaplantspoen dat er zou zijn geschoten. Ook daar bleek een pand meerdere keren te zijn beschoten. De bewoners waren niet thuis”.

De politie heeft met verschillende eenheden en de politiehelikopter in de omgeving gezocht. Er wordt nog onderzocht of de beschietingen verband met elkaar houden.

Tip

Als je getuige bent geweest van een van de beschietingen, of hier meer over weet, dan word je gevraagd contact te zoeken met de recherche van Almere via 0900-8844. Ook kan je reageren via het tipformulier op de website van de politie. Wil je liever anoniem reageren, doe dit dan via Meld Misdaad Anoniem van 0800 – 7000.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant