67

Nieuwe programmering voor EASY FM

EASY FM, de lokale omroep van Almere, heeft een nieuwe programmering. Dat heeft de zender laten weten. De nieuwe programmering ging in de ochtend van 4 mei van start.

Dagprogrammering

De luisteraar kan wakker worden met de ochtendshow van Bart van der Molen, elke werkdag tussen 07.00u en 09.00u. Tussen 09.00u en 17.00u hoor je achtereenvolgens Frank Schildkamp en Stefan Brau. Vanaf 17.00u is er een nieuw middagprogramma te horen op de zender. Tot deze week hoorde je Martin Stoker in de middag, maar vanaf deze week is daar Edwin Simonis te horen.

Talkshow

Vanaf maandag 4 mei is er ook elke werkdag een nieuwe talkshow te horen op de zender. Wicky van der Meijs is dagelijks te horen tussen 19.00u en 20.00u op de radio.

Weekend

De weekendprogrammering is ook uitgebreid bij EASYFM. Hoewel er eerder alleen nonstop muziek te horen was, zijn er nu ook gepresenteerde programma’s. Zo presenteert Martin Stoker, die eerder te horen was in de middag van EASY FM, nu in het weekend tussen 13.00u en 17.00u zijn radioprogramma.

Nieuwe lokale omroep viert start in World Trade Center

Artikel gepubliceerd door: 1Almere

Dit vind je misschien ook interessant