83

Moslimgemeenschap organiseert digitale bijeenkomst op herdenkingsdag

Op 4 mei 2020 organiseert de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap een digitale bijeenkomst ter gelegenheid van de Nationale Dodenherdenking. De bijeenkomst zal worden vertegenwoordigd door het landelijk 4 mei comité alsmede door vertegenwoordigers van diverse geloofsgemeenschappen, waaronder de Joodse, de Hindoe en de Sikh gemeenschap.

Herdenken

Tijdens de bijeenkomst zullen de diverse geloofsgemeenschappen hun gebeden uitspreken voor degenen die ons land hebben verdedigd. Tevens zal gezamenlijk worden gebeden voor Nederland en voor bescherming tegen de gevolgen van het Coronavirus.

Ramadan

“Omdat deze dag in de vastenmaand Ramadan valt, zal de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap ook benadrukken hoe de Ramadan moslims in het bijzonder uitnodigt om zich meer te wenden tot de Schepper”, aldus de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap. “Voorts zullen leden van de Gemeenschap vanuit het gehele land deelnemen aan deze bijeenkomst”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere

Dit vind je misschien ook interessant