54

Stem mee: Cameratoezicht tegen illegaal dumpen afval?

Moet er cameratoezicht komen op straat om de illegale dumpingen van afval in de stad tegen te gaan? Als het aan NIDA Almere ligt wel. De partij wil van het college weten of cameratoezicht een optie is. Afgelopen week stelde de partij schriftelijke vragen aan het college.

Wat vind jij?

Wat vind jij? Is cameratoezicht dé oplossing? Wat kan er het beste gedaan worden om illegale dumping van afval tegen te gaan? Stem hieronder op de poll en laat ook eens een reactie achter onderaan de pagina.

[democracy id=”45″]

Toename illegale dumping

NIDA Almere merkt op dat het aantal illegale dumpingen van afval de afgelopen acht weken enorm is toegenomen. “Als het college de overtuiging heeft dat het huidige beleid inzake het bestrijden van afvaldumpingen niet effectief genoeg is, stelt NIDA Almere voor om over te gaan tot het inzetten van (mobiele) cameratoezicht”, zegt raadslid Hassan Buyatui.

Daarnaast wil de partij van het college weten of het instellen van ploegendiensten bij Stadsreiniging een optie is.

Schriftelijke vragen

NIDA Almere heeft schriftelijke vragen gesteld. Het college zal later antwoord geven op de schriftelijke vragen.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant