61

Ons Almere start met krant in Lelystad

Lelystad heeft er vanaf mei 2020 een nieuwe krant bij, na het digitale nieuwsplatform Ons-Lelystad.nl maakt zij ook de stap naar de brievenbus. Lelystad is hiermee de tweede stad in Nederland waar de krant beschikbaar komt. De makers van Ons Lelystad waren al actief in Almere met het nieuwsplatform en de krant Ons Almere.

Ons Almere

“In september 2019 werd er gestart met Ons Almere, deze krant wordt inmiddels door Almere met heel veel plezier gelezen”, aldus de organisatie achter het nieuwsplatform.

Vooruitblik

“Ons Lelystad gaat in de maandkrant telkens de komende maand vooruit blikken. Hierbij zullen zij gebruik maken van de positie die zij inmiddels online binnen Lelystad verworven hebben. Door deze positie staan zij middenin de Lelystadse samenleving en kunnen daardoor juist de interessante onderwerpen brengen die de bewoners van Lelystad interesseren”.

Oplage

Ons Lelystad zal binnenkort gratis huis-aan-huis worden bezorgd. Daarnaast zal de krant verkrijgbaar zijn bij diverse openbare gebouwen en gelegenheden. De krant heeft het uiterlijk van een magazine, maar wordt gedrukt op kwalitatief gerecycled krantenpapier. Het is de bedoeling dat de krant in het laatste weekend van de maand bezorgd wordt.

Digitaal

Via het online nieuwsplatform Ons-Lelystad.nl (met koppelteken) is de krant ook digitaal te lezen, ook kunnen geïnteresseerden daar terecht voor meer informatie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant