54

Drie jongens aangehouden voor straatroven Almere

De politie heeft drie jongeren uit Almere aangehouden. De jongeren worden verdacht van betrokkenheid bij één of meerdere straatroven. “Het gaat om drie jongens in de leeftijd van 14 tot 16 jaar. De jongens zijn aangehouden na onderzoek van het politieteam dat alle straatroven in Almere onderzoekt”, aldus de politie.

Straatroven

Met name in de maanden februari en maart zijn er in Almere meerdere straatroven gepleegd. De meeste slachtoffers waren minderjarig. De politie heeft een speciaal team opgericht om deze straatroven te onderzoeken. Vanwege de coronacrisis is een aantal aanhoudingen uitgesteld naar deze periode. De jongeren zijn verhoord en meer aanhoudingen worden door de politie niet uitgesloten.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant