57

23 juni: Grote Flevo Campus Voedseldebat

Op 23 juni aanstaande vindt het ‘Grote Flevo Campus Voedseldebat’ plaats. “Ter gelegenheid van de publicatie van Wat je eet, dat deert van Lenny Vulperhorst organiseren we op 23 juni een publiek debat over tien jaar politiek gesoebat rondom voedsel en voedselbeleid”, schrijft de Flevo Campus, die het evenement organiseert.

Livestream

Uiteraard kan het evenement niet plaatsvinden op locatie: “Vanwege de coronamaatregelen organiseren we dit evenement in de vorm van een openbare livestream. Onder andere Lenny Vulperhorst, Tjeerd de Groot (D66), Felix Rottenberg en andere politici en denkers zullen met elkaar het gesprek aangaan over voedsel en politiek”.

Stelling

Tijdens het debat worden er drie stellingen behandeld:

  1. Het nieuwe voedselsysteem en daarbij behorende beleid zijn al in de maak
  2. Burgers moeten het politieke systeem de komende tien jaar onder druk houden.
  3. Er is veel inzet en creativiteit nodig om intelligente beleidsinstrumenten te ontwikkelen voor de kabinetsperiode 2021-2025

Via de website van de Flevo Campus kun je meer informatie vinden over het evenement.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant