54

Fysiotherapeuten houden Almeerders op afstand soepel

Normale begeleiding door de fysiotherapeut is momenteel maar zeer beperkt mogelijk door de coronamaatregelen. Toch hebben fysiotherapeuten van Zorggroep Almere daar een oplossing op gevonden. Cliënten kunnen thuiswerken aan hun spieren en gewrichten. De fysiotherapeut geeft daarbij ondersteuning.

Belangrijk

Voor iedereen is het belangrijk om juist nu te letten op je houding. Daarom zijn de oefeningen niet alleen voor cliënten. “In deze tijd van thuiswerken en veel thuis zijn, is het extra belangrijk te letten op de juiste houding en beweging”, meldt de zorggroep in een nieuwsbrief. “Onze fysiotherapeuten helpen u daarmee op afstand. Met eigen instructiefilmpjes op Youtube”.

Video’s

Op het Youtube-kanaal van Fysiotherapie Zorggroep Almere staan sinds vorige week diverse filmpjes met oefeningen, instructies en handige tips. Eén van die video’s is ook hieronder te bekijken.

Foto

Screenshot uit een video van Zorggroep Almere.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant