56

Terugkijken: Een tuintje in je hart

Vandaag vertelt Mark Zeldenrust van Christelijke kerkgemeente De Wegwijzer over de gelijkenis van de zaaier. “Hoe is de kwaliteit van de grond in jouw leven? Kan het zaad groeien?  Houd vol om te zaaien. In de omstandigheden maar ook als de grond slecht is. Blijf zaaien”.

Vanwege het coronavirus en de extra maatregelen door de overheid worden veel kerkdiensten gecanceld. Toch zijn er wel kerkdiensten: online via het internet. Christelijke Kerkgemeente De Wegwijzer zendt vandaag opnieuw een online kerkdienst uit.

Spoel de video verder om te kijken. De uitzending start op ongeveer 00:18:00.

Video door: Mediateam De Wegwijzer Almere.

Elke zondag om 10.00 uur kun je bij 1Almere kijken naar de livestream van De Wegwijzer. De uitzending is ook te bekijken via YouTube, Facebook en Kijk Almere TV (via KPN en Ziggo).

Foto

Foto door: Nulzesendertig.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant