70

Terugblik: Lintjesregen in Almere

Dit jaar verliep de Lintjesregen anders dan anders. Dat kwam uiteraard door de coronamaatregelen. Toch kregen 17 Almeerders een onderscheiding. Burgemeester Franc Weerwind en locoburgemeester Hilde van Garderen reikten de lintjes uit.

Digitaal

“Vanaf 9.10 uur reden er twee auto’s door Almere. Er werd aangebeld bij de te onderscheiden Almeerders en via een scherm was er op dat moment een live verbinding met de burgerzaal van het stadhuis”, schrijft de gemeente.

17 Almeerders

“Zeventien Almeerders kregen vrijdag een Koninklijke onderscheiding voor hun bijzondere activiteiten voor de samenleving. Het gaat om acht Leden in de Orde van Oranje Nassau: Gerard Koopal, Ingeborg Korte, Isabel de Lang-Kil, Ruud van Nesch, Olof Nieuwenburg, Maria Nieuwenburg-Jansen, Ambro Schroten-Verhaar en Alex Waterman. Daarnaast waren er negen Ridders in de Orde van Oranje Nassau: Jeanne van Hal, Joop van Leeuwen, René Maertens, Hanneke van Milligen-de Jager, Gobind Ramkalup, Ruud Sliphorst, Cora van Sprundel-Spaans, Koos van Teijlingen en Paul de Wit”.

Foto

Skyline van Almere. Foto door: Nulzesendertig.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant