56

Gemeente reikt eerste van de 500 Sport- en Cultuurtasjes uit

Het eerste Sport- en Cultuurtasjes is uitgereikt. Een gezin uit Almere Haven kreeg het tasje uit handen van Conchita Lopez Vega van het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Opvallende tasjes

“In deze opvallende tasjes zitten sport- en spelmaterialen, knutselspullen en een muziekinstrument voor kinderen die het nu goed kunnen gebruiken”, aldus de gemeente Almere. “Via verschillende intermediairs zijn gezinnen, die een extraatje kunnen gebruiken, benaderd om een aanvraag hiervoor te doen. Binnen 3 dagen waren er al 500 aanvragen binnen, waarmee alle tasjes een goede bestemming krijgen”.

Jeugdfonds en De Schoor

Op initiatief van Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere en de Buurtsportcoaches van De Schoor zijn er 500 tasjes samengesteld die de komende dagen worden verdeeld. De gemeente Almere en Sportief Almere hebben dit initiatief mede mogelijk gemaakt.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant