59

Pannenkoeken drive-thru in Almeerse wijk Nobelhorst

Vanwege de coronamaatregelen is het voor Restaurant Smullen en Spelen een moeilijke tijd. Bezoekers van het restaurant mogen er niet blijven om bijvoorbeeld pannenkoeken te nuttigen. Daar heeft het restaurant een oplossing voor bedacht.

Drive-thru

Het is nu mogelijk om pannenkoeken op te halen via een drive-thru. Zo’n drive-thru is vaak te vinden bij bijvoorbeeld restaurantketens van McDonalds. Klanten kunnen hun bestelling telefonisch doorgeven en afhalen om thuis op te eten. Naast pannenkoeken worden er ook andere snacks en gerechten verkocht.

Coronamaatregel

Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om in een restaurant te eten. Afhalen van eten is wel toegestaan.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant