Pannenkoeken drive-thru in Almeerse wijk Nobelhorst

Deel dit artikel

Vanwege de coronamaatregelen is het voor Restaurant Smullen en Spelen een moeilijke tijd. Bezoekers van het restaurant mogen er niet blijven om bijvoorbeeld pannenkoeken te nuttigen. Daar heeft het restaurant een oplossing voor bedacht.

Drive-thru

Het is nu mogelijk om pannenkoeken op te halen via een drive-thru. Zo’n drive-thru is vaak te vinden bij bijvoorbeeld restaurantketens van McDonalds. Klanten kunnen hun bestelling telefonisch doorgeven en afhalen om thuis op te eten. Naast pannenkoeken worden er ook andere snacks en gerechten verkocht.

Coronamaatregel

Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om in een restaurant te eten. Afhalen van eten is wel toegestaan.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

2 Reacties op “Pannenkoeken drive-thru in Almeerse wijk Nobelhorst”

  1. Ruudenjose

    Beste reageerders laten we stoppen met al die paniek. Het valt allemaal reuze mee. Twee jaar geleden hadden we 10.000 doden door griep. Nederland stond niet stil. Nu 3.500 doden en onze hele economie gaat naar de ratsmedee. Kijk eens drie dagen niet naar de linkse NPO
    Laat u niet gek maken en gebruik uw verstand.

Reageren is niet meer mogelijk.