65

Burgemeester Weerwind ”Het kan echt gevaarlijk zijn om met een grote groep af te spreken”

Burgemeester Franc Weerwind van Almere heeft opnieuw een videoboodschap opgenomen. De videoboodschap is voornamelijk gericht op jongeren. Hij roept jongeren nogmaals op om zich te houden aan de coronamaatregelen. ”Het kan echt gevaarlijk zijn om met een grote groep af te spreken bij bijvoorbeeld een Playground”, aldus de burgemeester.

Vragen

Eerder beantwoordde de burgemeester vragen van kinderen. Ongeveer vijftig scholieren stuurden vragen in. “Het waren zoveel vragen dat hij ze niet allemaal in één video kon beantwoorden”, aldus de gemeente Almere. “In de nieuwe video beantwoordt de burgemeester een aantal vragen”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant