54

Automobilisten op de bon vanwege hardrijden bij werkzaamheden

Zestien automobilisten hebben een boete gekregen, omdat hun snelheid te hoog was. Onder de bestuurders werd ook een Almeerder gecontroleerd en aangehouden. Op de plek waar gecontroleerd werd, waren wegwerkzaamheden. De controle vond plaats op de A6 bij Lelystad. Er mocht op dat moment 70 km/u gereden worden.

144 km/u

Een 19-jarige Almeerder werd staande gehouden, omdat hij 144 km/u reed. De Almeerder weigerde zijn rijbewijs en identiteitsbewijs te tonen. De politie wilde de man fouilleren. Ook dat weigerde de man. Vervolgens is de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Uiteindelijk bleek dat hij een beginnersrijbewijs bij zich had. Dat is hij nu kwijt.

Lasergun

De politie gebruikte een lasergun bij de controles. Aanleiding voor de controles waren eerdere ongelukken op die plek. De politie gaat de komende tijd vaker controleren op de A6.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant