62

Politie zoekt pizzadieven in Almere

Op donderdagavond 16 april 2020 hebben in Almere twee jongemannen de bestelling van een maaltijdbezorger afhandig gemaakt. Dat meldt de politie online. Dat gebeurde omstreeks 22.00 uur in de Prozastraat. De politie is op zoek naar de twee dieven.

Flat

“De maaltijdvezorger reed die avond de Prozastraat in om daar bij een flat een bestelling af te leveren”, schrijft de politie. “Toen hij van zijn scooter was afgestapt en met enkele dozen klaar stond om het juiste huisnummer te zoeken, zag hij twee jongens op zich afkomen. Hierop kreeg de jongen van een van de jongens een duw. De twee dwongen hem zijn bestelling af te staan. Hierop lieten zij de bezorger gaan. Inmiddels heeft hij aangifte gedaan bij de politie”.

Op de website van de politie staat het signalement van de twee dieven.

Oproep

De recherche van het basisteam Almere doet onderzoek naar deze diefstal en is op zoek naar getuigen. Mogelijk heeft u de twee dieven die avond gezien, bent u getuige geweest van de diefstal of zag u de twee jongens rond tienen met dozen rondlopen in (de omgeving van) de Prozastraat. Ook als u beschikt over camerabeelden, komt de politie graag met u in contact. Bel met de recherche via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant