52

KLEURinCULTUUR start met online culturele workshops

Stichting KLEURinCULTUUR gaat culturele workshops aanbieden voor basisschool leerlingen. De workshops zullen online worden aangeboden via video’s op YouTube. Kinderen hoeven zich dus thuis niet te vervelen de komende tijd. Via KLEURinCULTUUR TV is er genoeg te beleven.

Docent

In de video’s is een docent te zien die de oefeningen eerst laat zien. Vervolgens kunnen de kinderen het nadoen. Het gaat om onder andere oefeningen op gebied van ademhaling om beter te kunnen zingen, toneeloefeningen, muziekles en schilderen.

15.00

Van maandag tot en met vrijdag worden er workshops gegeven via YouTube. De les begint altijd om 15.00 uur. Eerdere lessen zijn ook online terug te bekijken via het videokanaal.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant