85

Eerste optreden Pop-up Podium Almere groot succes

Vorige week woensdag vond het eerste optreden plaats van het Pop-Up Podium Almere. Het Pop-Up Podium is een bijzonder initiatief van Cultuurverbinder Erwin Budding en De Schoor. “In tijden van thuisquarantaine laten we de kwetsbare Almeerders, jong en oud, graag genieten van een optreden en steken ze graag een hart onder de riem. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om dit mogelijk te maken”. Voor het initiatief wordt nog wel naar nieuwe artiesten en geschikte locaties gezocht.

Muziekwijk

Het eerste Pop-Up Podium was te vinden in de Muziekwijk. De Almeerse artiest Rik Limonard trad op voor bewoners van De Muzen in Muziekwijk. Daarna was er nog een optreden in de Literatuurwijk. Bewoners van De Archipel in Literatuurwijk konden ook genieten van een optreden door Limonard.

Geschikte locatie

Cultuurverbinder Erwin Budding is nog op zoek naar nieuwe locaties voor het Popup Podium. “Om de komende periode meer Almeerders te kunnen laten genieten kunnen professionele artiesten die een optreden willen verzorgen zich aanmelden via cultuur@deschoor.nl. Ook als u een goed idee heeft voor een geschikte locatie, kunt u naar dit adres mailen”, zo meldt De Schoor. De Cultuurverbinder is namelijk een initiatief van De Schoor, Welzijn in Almere. De Cultuurverbinder brengt initiatieven en bewoners met elkaar in verbinding.

Foto

Optreden van Rik Limonard tijdens het eerste Pop-up Podium. Foto: Aangeleverd.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant