52

Bedrijfskring Almere zoekt ondernemers met problemen door corona

De Vereniging Bedrijfskring in Almere (VBA) is op zoek naar ondernemers die in de problemen komen door corona. De vereniging wil weten waar ondernemers tegenaan lopen. Op die manier wil de vereniging ondernemers helpen.

Online

Vanochtend werd er een Webinar ‘Hoe houd ik mijn bedrijf overeind in coronatijd?’ gehouden. In de online bijeenkomst konden ondernemers luisteren en meedenken over het ondernemen in coronatijd. Sprekers waren onder meer Dharminder Biharie, Eigenaar en oprichter Bizzmodel, en Janita van Tongeren, Eigenaar Daadkracht Arbo / VBA Crisis Team.

De Vereniging Bedrijfskring in Almere (VBA) wil Almeerse ondernemers met de verkregen informatie te hulp schieten.

Gemeente Almere

De gemeente Almere heeft laten weten ondernemers tegemoet te komen. De gemeente wil een kortere betalingstermijn van tien dagen. Nu is de betalingstermijn voor de gemeente nog 30 dagen. Er worden extra ambtenaren ingezet om de facturen sneller te betalen. Het idee is afkomstig van de Almeerse PVV.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant