53

Volg ons op Facebook, Twitter en Spotify

Sinds kort is 1Almere ook te volgen via Spotify. Afgelopen week heeft de redactie van 1Almere een coronahitlijst samengesteld. Wat het precies inhoudt? Je leest het hier.

Hitlijst

Auteursrechtenorganisatie Buma Cultuur heeft afgelopen week radiostations opgeroepen om zoveel mogelijk muziek van Nederlandse artiesten te draaien. Om die reden heeft de redactie van 1Almere een hitlijst samengesteld. Een lijst die wordt geopend en gesloten door Almeerse artiesten. De hitlijst staat in Spotify. Voor de artiesten een kleine bijdrage. En ook voor jou als thuiszitter even wat vermaak.

Abonneer je op de lijst en deel de lijst. Zo steun je de artiesten in deze tijd. Komende week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe hits.

Almeerse artiesten in de coronahitlijst

Sociale Media

1Almere kun je op meer manieren volgen. Bijvoorbeeld op Facebook en Twitter. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste actuele Almeerse nieuws. We zijn zelfs te vinden op Instagram.

Nieuwsbrief

1Almere heeft onlangs de allerlaatste nieuwsbrief uitgebracht. Uiteraard houden we je graag op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Die publiceren we vanaf nu op 1almere.nl, want de website gaat door! In de laatste nieuwsbrief kon je meer lezen over de toekomst van het online platform. 1Almere is namelijk op zoek naar organisaties of bedrijven die een goed bezocht nieuwsplatform willen overnemen. De website van 1Almere wordt maandelijks tussen de 20.000 en 25.000 keer bezocht. Interesse? Lees er meer over in onze nieuwsbrief.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant