56

Politie zoekt getuigen van brandstichting zendmasten

De politie is op zoek naar getuigen van twee mogelijke brandstichtingen die plaatsvonden op maandagavond 13 april in Almere. Dat meldt de politie online.

Brandstichting

“Rond 19:15 uur kreeg de politie de melding binnen van een brand in een zendmast op de Markendwarspad bij Sportpark De Marken”, schrijft de politie. “Omstreeks 21.40 uur kreeg de politie een melding van een brand bij een zendmast op de Sluiskade”.

Onderzoek

De politie vermoedt in beide gevallen brandstichting en is op zoek naar getuigen. De politie doet nog onderzoek. Mensen die meer weten, kunnen bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Melden kan ook via het tipformulier van de politie.

Lees ook eens:

Brand bij twee zendmasten in Almere Haven

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant