54

Hedwiges Maduro tekent voor twee jaar

Hedwiges Maduro blijft de komende seizoenen actief bij de jeugdopleiding van Almere City FC. Hij gaat aan de slag als hoofdtrainer van Almere City O21. De 35-jarige ex-prof tekent in het Yanmar Stadion een tweejarig contract.

Uitdaging

“Voor mij is dit een hele mooie uitdaging. Ik ben geboren in Almere en heb een goede binding met de stad en de club”, vertelt Maduro. “In de afgelopen maanden heb ik gezien dat er veel talent met ambitie rondloopt in de jeugdopleiding van Almere City FC. Mijn grootste uitdaging is om die jongens te helpen zich verder te ontwikkelen en beter te worden. Daarnaast kan ik mijzelf verder ontwikkelen als hoofdtrainer. Ik denk daarom dat de club en ik goed bij elkaar passen”.

Ervaring

Teun Jacobs, technisch manager, is blij met het contract: “Met zijn ervaring, kennis en netwerk is Hedwiges een versterking voor onze organisatie. Als voormalig topspeler kent Hedwiges het klappen van de zweep”, zegt Jacobs.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant