55

”Gemeente neemt mensen op (elektrische) fiets niet serieus”

Henry Pieters, trouwe gebruiker van fietspaden in Almere, vindt dat de gemeente mensen op de (elektrische) fiets niet serieus neemt. Dat zegt hij tegen een verslaggever van de regionale omroep. Hij heeft, net als andere fietsers, klachten over de snelle fietsverbinding Almere-Amsterdam.

Verbeteren

“Ik heb een snelle elektrische fiets en ben altijd in ruim een half uur op mijn werk in Amsterdam. Voor mij is dat ideaal. Ik heb nooit files. Maar er valt nog veel te verbeteren aan de route. Er zijn stukken die in de herfst en winter onder water staan. Ook ontbreken vaak lantaarnpalen”, zegt Pieterse. Daarbij komt ook nog iets anders: “Ze gooien het fietspad gewoon een jaar dicht. En dan zeggen ze dat ze mensen vanuit de auto op de fiets willen krijgen”.

Reportage

Bekijk de reportage van Omroep Flevoland en het bijbehorende artikel over dit onderwerp, op de website van de regionale omroep.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant