52

Stad en Natuur Almere gaat op safari in de achtertuin

Stad en Natuur Almere kan door de coronamaatregelen geen activiteiten organiseren. Toch is er volgens de stichting heel wat te beleven in de achtertuin. In een artikel geeft Stad & Natuur Almere tips voor activiteiten die je in en om het huis kunt doen.

De natuur

“Nu je veel thuis bent heb je natuurlijk extra tijd om door te brengen in de natuur, wel te verstaan je achtertuin”, zo schrijft Stichting Stad en Natuur Almere. “Daar kun je een hoop doen voor de dieren en natuurlijk de dieren spotten. Stad & Natuur heeft filmpjes gemaakt hoe je dit het beste kan doen”.

Je kunt bijvoorbeeld een insectenhotel maken.

Voor wie veel wc-rollen over heeft na het hamsteren, is er ook een knutseloplossing:

Je kunt natuurlijk ook rustig vogels gaan spotten.

Op de website van Stad en Natuur Almere zijn meer activiteiten te bekijken.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant