56

Politie zoekt getuigen en verdachte schietpartij Markerkant

Aan de Markerkant in Almere heeft in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 februari een schietpartij plaatsgevonden waarbij twee personen gewond zijn geraakt. Dat meldt de politie. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de verdachte. Dinsdag 14 aprill wordt er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan deze zaak.

Geschoten

“Rond tien voor twee ’s nachts kreeg de politie een melding dat er was geschoten op een parkeerterrein. De politie ging met meerdere wagens naar het incident toe. Ook werden meerdere ambulances en een traumahelikopter ingezet”, schrijft de politie. “De politie is meteen gestart met het onderzoek en is nog op zoek naar de verdachte. De toedracht van de schietpartij is nog onbekend”.

Tips?

Heeft u tips of meer informatie? De politie komt graag in contact met getuigen van dit schietincident. Op de website van de politie staat een tipformulier. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant